Metamorfosemassage

Metamorfose houdt zich bezig met herstellen van de verbinding tussen lichaam en geest door een zachte herhalende aanraking van de reflexzone van de wervelkolom op voet, hand en hoofd. Het gaat hierom de innerlijke verandering op gebied van bewustwording,  waardoor de voeten blokkades (bevroren energie) los kunnen laten en de handen ervoor zorgen dat de vrijgekomen energie gebruikt wordt (handelen). En het hoofd zorgt ervoor dat men bewust is van de verandering.

Metamorfosemassage is een hulpmiddel om je naar binnen te laten gaan en te ontdekken wie je bent en wat je kunt. Door aanraking kun je met de mogelijkheden die in je aanwezig zijn in contact komen.

Voor wie?
Het is een zachte en veilige massage, is voor iedereen geschikt en kan bij iedereen worden toegepast. Ook aan kinderen, zwangeren en zieken. Fijne massage, ontspannend.
Indicatie behandeling:

  • psychische klachten zoals echtscheiding, drastische verandering, spanning en verwerking
  • oorzaken in de zwangerschapsperiode
  • hormonale problemen
  • autisme en ADHD
  • terminaal zieken

Het gaat bij deze massage niet om het ‘beter worden’.Het resultaat is niet te voorspellen, maar blijft ook zeker niet onopgemerkt. Je bepaalt zelf waarvoor je de vrijgekomen energie gebruikt.

Metamorfosebehandeling duurt 50 minuten 

Reacties zijn gesloten.